Tabasco..

Skriven av: Dilba Demirbag
07 Februari 2013
Publicerad i: Dilbas Pokerblogg
Dilba Demirbag.

När jag var barn, låt säga runt 9-10 års åldern nåt, så kom jag ihåg hur jag såg min pappa förbereda små gröna och röda chilisar på köksbänken.

Han hade tagit med platt bakat tunnbröd från resturangen som han äger.

Med stor försiktighet tvättade han dom och skar ändarna. Som om det vore plutionium.

Men det såg ut som att han älskade det. Dom var värdefulla och goda.

Jag lockades av hans pyssel på nåt sätt. Sen när han satte sig vid köksbordet där i Kronoparken, i Karlstad, så blev jag nyfiken.

Dom måste vara starka tänkte jag för mig själv. Jag frågade honom och han svarade att dom var det.

Jättestarka? Han sa, ja dom är starka, men att det inte var några problem. Han frågade mig om jag ville smaka.

Jag sa, inte om dom var så starka, var på han svarade att visst var dom starka men att dom absolut gick att äta också och var mycket goda.

Han såg ut att äta dom med hälsan i behåll och jag var en mycket nyfiken ung dam.

Ja.. jag gjorde det till slut. Paniken kan ni inte ens föreställa er. Men det var min inkörsport till stark mat.

Tabasco för mig är bara "lite spicy". Jag kan utan problem fylla en hel matsked och bara stoppa i mig för att det är så gott.

Och den där känslan av att det bränner till hör till i min värld, det är en del av tjusningen. Allra helst ska man svettas också.

I dag insåg jag att jag har haft influensen två gånger på ett halvår. Förr blev jag ALDRIG sjuk.

Eftersom Astrid inte fixar stark mat, så blir det inte lika ofta att jag äter riktigt stark mat.

Så idag kändes det som att det var dags att skrämma bort alla influensabaciller med en riktigt stark köttfärsås.

Såja.. som jag har längtat.

hugs

dilba

Vänligen fyll i all information som efterfrågas!

Det blev fel när kommentaren skulle sparas!

Du måste vänta i tre minuter innan du kan kommentera igen

Kommentar tillagd. Tack!

Inga kommentarer