Följ livesändningen – direkt från EPT Malta 2015!

Share:
27 mars 2015, Skriven av: PokerListings.se
Publicerad i: PokerListings Gästblogg
Följ livesändningen – direkt från EPT Malta 2015!

Antalet entries i Main Event uppgår till närmare 900, och man har för första gången lyckats komma över 800 000 euro.

På PokerListings kan du ta del av livesändningarna varje dag fram tills en vinnare koras på lördag.

Bakom mikrofonerna i livesändningen sitter James Hartigan, Joe Stapleton, Matt Broughton, Marc Convey och andra inbjudna gäster.

Observera: Om du fortfarande ser fjoldagens livesändning så kan du automatiskt ändra till den aktuella sändningen genom att klicka på ”i” längt upp till höger i uppspelningsfältet.

Nedan ser du sändningsschemat för EPT Malta 2015:

23/03/2015 IPT Main Event FT - Cards-Up Webcast w/ 1-Hour Delay

Starttid: 07:00 EST (13:00 CET)

Avslutas: AVSLUTAD

24/03/2015 EPT Malta Main Event Day 2

Starttid: 06:00 EST (12:00 CET)

Avslutas: AVSLUTAD

25/03/2015 EPT Malta Main Event Day 3

Starttid: 06:00 EST (12:00 CET)

Avslutas: AVSLUTAD

26/03/2015 EPT Malta Main Event Day 4

Starttid: 06:00 EST (12:00 CET)

Avslutas: AVSLUTAD

27/03/2015 EPT Malta Main Event Day 5

Starttid: 06:00 EST (12:00 CET)

Avslutas: Information saknas

28/03/2015 Main Event Day 6 FT – Cards-Up Webcast w/ 1-Hour Delay

Starttid: 07:00 EST (13:00 CET)

Avslutas: När vinnaren presenteras.

 

Share: